Dobitnik 3,5 milijuna kuna na Eurojackpotu otkrio na što će potrošiti novac

 Foto: Hrvatska Lutrija

SRETNIK koji je u 23. kolu igre Eurojackpot pogodio kombinaciju 5+1 i osvojio nešto više od 3,5 milijuna kuna, za Hrvatsku Lutriju je otkrio kako se osjeća nakon svega.

"Još mi nije jasno da je zaista o tome riječ i da imam toliko sreće u životu", rekao je oduševljeni dobitnik. Priznao je da redovito igra Eurojackpot, pokušao je i s Lotom, no ipak se vratio popularnoj igri. Uvijek igra iste brojeve koji označavaju bitne datume u njegovu životu pa se tako među njima nalazi njegov rođendan, rođendan roditelja i sestre te godine starosti kada je prvi put zaigrao Eurojackpot.

Listiće uvijek uplaćuje putem interneta jer mu je tako jednostavnije i štedi vrijeme. "Rezultate uvijek gledam subotom ujutro, a kada sam vidio da se moja kombinacija zazelenila, u trenutku me ošinulo. Provjeravao sam na mobitelu i mislio da ne vidim dobro. Nakon toga sam pogledao na tabletu, shvatio da sam zaista osvojio i odmah bio na sedmom nebu", otkrio je.

"U prvom trenutku sam bio izvan sebe od sreće, a onda me ubrzo spustilo na zemlju. U nevjerici sam razmišljao kako nije moguće da imam toliko sreće. I danas, još uvijek ne vjerujem da imam toliko novaca. Dobitak sam provjeravao valjda deset i više puta svaki dan, do dana isplate", priznaje i dodaje: "Čak sam dva puta zvao Službu za podršku igračima, bio sam jako nestrpljiv".

Smatra i da ga dobitak neće promijeniti, ali da će biti znatno opušteniji jer će vratio dug i pomogao obitelji u otplati njihovih financijskih obveza. Roditeljima će pomoći u renoviranju stana, a ostatak ostaviti za stare dane.

Pročitajte više