Dobitnik u igri Joker podigao 200.000 € u Lutriji: "Tri dana nisam mogao spavati"

Foto: Press

Dva su dobitnika ovog tjedna posjetila glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije i podigla svoje vrijedne dobitke. U igri Joker sretni dobitnik iz Osijeka, koji je na svom listiću prekrižio i Joker broj za 2.60 eura, osvojio je čak 210.472,88 eura.

Dobitnik je redoviti igrač Eurojackpota te uvijek igra istu kombinaciju brojeva. Da je upravo on osvojio velik iznos, saznao je nakon što je otvorio web stranicu s rezultatima Hrvatske Lutrije

"Taman smo sjeli za obiteljski ručak kad sam otvorio stranicu i shvatio da je moj listić dobitan. Bio sam u šoku i nisam tri dana mogao spavati", priznao je dobitnik. Dobitkom planira zatvoriti kreditne obveze i pomoći svojim bližnjima.

"Ne mislim da će me ovaj dobitak promijeniti, samo ću biti financijski stabilniji", zaključio je.

"Nisu mi vjerovali"

Drugi dobitnik iz Zagreba prošlog utorka je u igri Sve ili Ništa, ne pogodivši nijedan broj, osvojio Jackpot od 80.000,00 eura. Sretni dobitnik u igrama Hrvatske Lutrije do sada je ostvario manje dobitke.

"U Lotu 6 sam jednom pogodio peticu te osvojio 5000 kuna", rekao je dobitnik uz napomenu da je uvijek vjerovao u mogućnost dobitka. 

"Više puta sam provjeravao listić kako bih potvrdio da stvarno nisam pogodio ništa, ali sam ostao potpuno miran. A kada sam bližnjima rekao za svoj dobitak, isprva mi nisu vjerovali", spomenuo je drugi dobitnik.

Pročitajte više