Dobro raspoloženi Dennis Hopper došao na otkrivanje svoje zvijezde i pokazao da nije na samrti

DENNIS HOPPER pojavio se na svečanosti na holivudskoj Walk of Fame, gdje je dobio svoju zvijezdu i pokazao da nije na samrtnoj postelji, kako se priča ovih dana. Nasmiješeni je glumac bio odlično raspoložen i šalio se na svoj račun pričajući o ozljedama koje je zadobio prilikom nedavnog pada, zbog čega nosi zavoje na glavi i desnoj ruci. "Učinilo mi se da čujem poznati glas kako me zove pa sam se u hodu okrenuo, ali nisam vidio mali rub na putu i pao sam, jer nemam mišića", rekao je novinarima. "Pao sam točno na lice i imao sam naočale u rukama. Prilično sam se sjebao", ispričao je uz smijeh.

Hopper je na svečanost dodjele zvijezde došao u društvu glumca Vigga Mortensena s kojim je 1990. godine glumio u filmovima "The Indian Runner" i "Boiling Point". Viggo je održao govor u čast 73-godišnjeg glumca, a podršku mu je dao i Jack Nicholson.

Dennisu Hopperu, najpoznatijem po režiranju, pisanju scenarija i glavnoj ulozi u kultnom filmu "Easy Rider" iz 1969., dijagnosticiran je rak prostate u rujnu prošle godine. Rak je napredovao i glumac je toliko oslabio da više ne može primati kemoterapiju. Unatoč teškoj bolesti, trenutno se nalazi usred brakorazvodne parnice sa suprugom Victoriom Duffy.

Pročitajte više