Doček Nove godine u zadnji čas: Klub, kino ili na trgu?

Foto: Press/Facebook

I DOK će neki provesti Novu godinu kod kuće uz TV program, drugi to isto odbijaju. Ako ste neodlučni gdje dočekati Novu 2016., istražili smo što se to nudi po klubovima te koje su alternative - ako naravno ne planirate proveseliti se na gradskim trgovima.

Klubovi

Doček Nove 2016. godine neki će dočekati u novootvorenom klubu Moon uz "all inclusive" ponudu. Za glazbeni program bit će zadužena 2 odlična DJ-a: DJ Carl Maxx, sudionik prestižnog Ultra Europe festivala, te DJ Jurki dugogodišnji resident DJ klubova Mansion Zagreb i Papaya na Zrću, pripremaju novogodišnji mash up set, pun r'n'b, pop, reggaeton, pop-rock hitova te urbanih hitova s domaće glazbene scene. 

New Year's Eve 2016 @ Moon club Zagreb:ALL INCLUSIVE!DJ Carl Maxx & DJ Jurki: r'n'b, reggaeton, pop, pop-rock, domaćeInfo & reservations: +385 91 3666678

Posted by Moon club Zagreb on Monday, December 28, 2015


U klubu Johann Franck na samom trgu čeka vas elegantan doček Nove Godine. Dress code zahtjeva da izvučete najbolje toalete, sredite se i plešite do iznemoglosti na najveće hitove uz Aldu Morra.

Ludu zabavu uz poznata lica priprema i Hypo centar. Organizatori najavljuju spektakularnu atmosferu kakvu još niste doživjeli uz neograničenu konzumaciju hrane i pića iz bogatog menija. Domaća poznata lica poput Ive Jerković, Aleksandre Dojčinović, Andreje Andrassy te Kristine Bradač već znaju da će upravo tamo dočekati Novu godinu. 


Seasplash će zatvoriti veliki elektronski doček Nove godine na tri floora - Slurp!, Seasplash i Marsroom. Po prvi će se puta ovaj party održati na cijeloj površini Null Kanala ispod pulske tvrđave na Kaštelu. Dvadesetak DJ-eva i producenata pružit će posjetiteljima mješavinu house, techno, dub i psy trance ritmova za sam početak nove 2016. godine. Slurp! floor predvodit će nizozemski DJ Jeroen van der Star aka TLR, koji je jedan od ključnih igrača na suvremenoj sceni plesne glazbe, koji je započeo karijeru još u 80-ima, vrteći rani hip hop i electro-funk. Ulaz na događaj je besplatan.

Za nešto drugačiji tip zabave, uputite se u Green Gold Club uz tamburaše Dyco te Končani orkestar.

Na istom potezu je i Katran koji je za doček već rasprodao karte, tako da vam se možda jedino posreći na ulazu. No ako ste volite hip hop i r'n'b uputite se prema susjednom ulazu u Super Super. Tamo vas čeka Blackout Lounge, pod tematikom 5 Boroughs (The Bronx, Brooklyn, Queens, Staten Island & Manhattan) vječitom Hip-Hop inspiracijom i birthplaceom Hip-Hop kulture gdje vam ove dvije ekipe u novogodišnjoj noći serviraju the best of Hip-Hop, R&B stare i nove mjuze te svih ostalih srodnih žanrova uz ugodnu atmosferu i posebno uređen i osmišljen prostor za tu večer. 

BLACKOUT LOUNGE & JUICY NYE 2016 - 5 BOROUGHSHip Hop, RnB, TrapSuper Super, Tvornica Katran, Radnička 27DJs: DJ Phat...

Posted by SUPER SUPER on Tuesday, December 29, 2015


Na listi klupskih dočeka, istaknuo se i maratonski party u Splitu. Za doček Nove Godine ekipa E! Nightsa u klubu Kameleon priređuje maratonski set za pamćenje sa dvije zvijezde svjetske elektronske scene. Potporu će im pružiti i rezidenti kluba koji spremaju posebne novogodišnje program starta u 23:00 h te je osmišljen da traje do kasnih jutarnjih sati. Uz Ian Pooleya i Mitju Prinza nastupa još sedmero kućnih DJ-eva što uistinu zahtjeva malo veću satnicu od uobičajenog partija stoga sve čeka raskošna glazbena trpeza. 

-> Najduži doček Nove Godine u Splitu! <-Od Stare Godine se opraštamo u ritmu dvojice velikana elektronske scene – Ian...

Posted by Kameleon Club - Split on Tuesday, December 29, 2015


Alternative klubovima

Novu možete dočekati i uz najnoviji domaći film koji je već osvojio simpatije publike. "Narodni heroj Ljiljan Vidić" tako će se premijerno publici prikazati u 20 sati. Redatelj i scenarist filma nazočit će premijeri u varaždinskom Kinu Galerija, dok projekcija počinje u 20 sati, nakon čega slijedi razgovor s gostima i predstavljanje ekipe filma. Druženje u kinu završava tombolom i afterom u Caffe Baru Lavra. Komedija "Narodni heroj Ljiljan Vidić" prati četu partizana koja se, predvođena mladim pjesnikom, natječe na endehazijskom talent showu 'Čimbenik X': pobjednik osvaja nastup na Poglavnikovom domjenku te samim time i priliku da uz pjesmu, ples i pucnjeve okonča rat.


U Zagrebu vas čeka "Silvestrovo kao na filmu" u gradskom kinu Tuškanac. U filmskom dijelu večeri dvije su kultne američke komedije: Pačja juha, vrhunac karijere braće Marx, te oduševljavajući i uvijek osvježavajući uradak Woodyja Allena Ljubav i smrt. Uz finu klopu, šarene kolačiće i uz birana pića, za cijenu ulaznice. 


Ako pak želite nešto potpuno drugačije, Hrvatsko narodno kazalište na Staru godinu ima predstavu P.I.Čajkovskog "Orašar" koje je jedno od najljepših djela klasične baletne literature, a tradicionalno se uobičajilo njegovo prikazivanje upravo u prosincu. Nakon predstave, pripema se i doček Nove.

No prije toga, u 17,30 će u zagrebačkom Gradskom kazalištu Komedija održat će se mjuzikl Mamma Mia, koji je proglašen najboljim umjetničkim ostvarenjem za 2015. Uoči početka predstave, a gradonačelnik Milan Bandić će autorima uručiti nagrade. 


Hotelski dočeci isto su popularni, pa ako želite nešto glamurozniji ulazak u 2016. u Smaragdnoj dvorani i restoranu Zinfandel's, hotela Esplanade priprema se novogodišnju proslava u The Clubu. Goste ondje očekuje odlična glazba po izboru DJ-a, raskošan bife sa slasnim delicijama i neograničena konzumacija pića i koktela kroz cijelu noć. Za mlade roditelje Esplanade priprema Mini Disco doček za djecu.


Doček nove u kupaćem kostimu? I to je moguće u Termama Tuhelj. Pirate doček Nove priprema zabavu uz gusarske plesove i DJ-a, moći ćete oslikati tijelo u tatoo kutku, face painting, a moći ćete i zaplivati čarobnim bazenom. 

Poznati na gradskim trgovima

Gradski doček tako će u Samoboru započeti u podne. Održava se humanitarni doček uz Nenu Belana & Fiumense, te samoborski bend Krivi smjer koji će zabavljati posjetitelje od 10,30-14h. Dijelit će se besplatno vino, kobasice i čaj za djecu, bit će tu plesnih nastupa te humanitarne donacije za "Sigurnu kuću" kojoj će se, od prikupljenih sredstava, kupiti potrepštine za kuću poput popluna, plahta i jastuka, usisivača i slično. 


I na zagrebačkom Zrinjevcu doček će početi ranije. U 17 sati održat će se predstava za djecu 'Mirta Pirta i pas Martin', nakon koje slijede zabava uz prskalice i dječji šampanjac. Za one starije, program započinje oko 21 sata, kada će zasvirati sastav Iva Smojver Acoustics. 

[POZOVITE EKIPU] Nastup grupe Iva Smojver & the band koji počinje u 21 sat, grijat će posjetitelje i ispunjavati...

Posted by Advent na Zrinjevcu on Monday, December 28, 2015


Fuliranje se i ove godine pokazalo kao dobra destinacije za zabavu u Kurelčevoj i Tomićevoj ulici.  Tako će sve posjetitelje zabavljati jedan od najpoznatijih predstavnika hip hop scene -  Bizzo, dok će 1.1. svojim ritmovima sve posjetitelje zabaviti DJ Phat Phillie. Tomićeva ulica priredila je i zabavu za najmlađe tako 31.12. od 11.00 – 13.00 sati organizirana je Dječja nova Godina, od 14.00 – 17. 00 sati nastup Up Town Gang Banda, a od 22.sata nastup DJ-a.

Za one želje "noćne" zabave, sadržaja će biti na svakom koraku. Tako na Trgu bana Jelačića sve građane i goste u Novu 2016. godinu uvest će Teška industrija. Bend koji svakim svojim singlom osvoji domaći radijski eter pobrinut će se za odličnu zabavu na središnjem trgu. Prije njih nastupa i grupa Vatra iza koje je jedna jako zaposlena godina, a glavna zvijezda dočeka Nove u Zagrebu je Nina Badrić.  

NEW YEAR'S EVE 2016 @ Ban Jelačić Square, ZAGREB.New song | CIPELE | http://bit.ly/cipele2015PHOTO | Andreja DamnjanovicPHOTO DESIGN | Mirza Mustafagic

Posted by Nina Badrić on Saturday, December 12, 2015


Zato će Jelena Rozga prvi put slaviti u Istri. "Ovu Novu godinu dočekat ću u Poreču na trgu i sve stanovnike Poreča i njihove goste uvesti u Novu godinu ludo i nezaboravno. Obećajem ih najluđi provod uz obilje plesa, pjesma i smijeha. Bit će to noć za pamćenje", rekla je Jelena za Index.

 

Najgledaniji Youtube video u Hrvatskoj u 2015. Hvalaaaaa vam!!!♛♛♛♛♛♛♛ - <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Posted by Jelena Rozga on Friday, December 11, 2015


Parni Valjak ove godine slavi sjajni jubilej! Bend koji je u 40 godina karijere obilježio domaću scenu, za doček Nove godine svira na Trgu maršala Tita u Rovinju. Proteklog vikenda su dva dana za redom svirali u zagrebačkom Domu sportova, čime su dokazali i da su jedan od najvećih bendova na ovim prostorima. Publika obožava njihove svevremenske hitove, a sigurno će odličan koncert pripremiti i u novogodišnjoj noći.

 

Novu dočekujemo u Rovinju! Pridružite se eventu: http://bit.ly/PVRovinjNG

Posted by Parni Valjak on Monday, November 30, 2015


Opća Opasnost, jedan od najboljih domaćih rock bendova, nakon božićnog koncerta u Županji priprema veliko novogodišnje slavlje u Varaždinu. Publika u Varaždinu će u najluđoj noći imati prilike poslušati njihove najveće hitove, a uvijek dobro raspoloženi članovi benda osigurat će odličnu zabavu.

Grupa Magazin ove godine u novogodišnjoj noći nastupa u Makarskoj na Kačićevom trgu. Jedna od najboljih domaćih grupa na čelu s pjevačicom Andreom Šušnjarom oduševit će makarsku publiku svojim brojnim hitovima, a odlična zabava sigurno će se produžiti do dugo u noć.

Crvena jabuka će na dočeku Nove godine nastupiti na Trgu Ante Starčevića u Osijeku. Popularni bend ove godine je odsvirao nekoliko desetaka koncerata u sklopu turneje kojom slave 30. rođendan, a kojom su dokazali kako su jedan od najboljih live bendova u regiji. Osječani će u novogodišnjoj noći moći poslušati sve njihove uspješnice, koje ih zasigurno neće ostaviti ravnodušnima. 

31.12.2015. OSIJEKZAJEDNO U NOVU....!!!!!!!!

Posted by <3 Crvena Jabuka <3 on Tuesday, December 15, 2015


Mostarsku publiku ove će godine uveseljavati Mladen Grdović, koji će nastupati s kolegom Jasminom Stavrosom. Pjevač koji je tijekom svoje bogate karijere nanizao brojne hitove te je nastupao na više desetaka domaćih festivala, zasigurno će publiku rasplesati do jutra.

Popularna Maja Šuput u Novu godinu će uvesti goste vodičkog hotela Olympia. Pjevačica koja je prije nekoliko dana objavila novi studijski album "Showgirl", svojim hitovima će sve potaknuti na ples. Brzi ritmovi i stihovi koji često opisuju njezin užurbani život doveli su Maju na vrh ljestvice najboljih zabavljača na estradi, što će sigurno dokazati i novogodišnjim koncertom u Vodicama. 

Hvala vam od ❤️❤️❤️❤️❤️Najbolji docek Nove Hotel Olympia Vodice

Posted by Maja Šuput on Monday, December 28, 2015


Puno posla ove godine imaju i naši poznati tamburaški sastavi. Bosutski bećari će ove godine nastupati u Vinkovcima, a u istom gradu će publika moći uživati i uz tamburaški sastav Vranac. Džentlmeni nastupaju u klubu Gardens u Međugorju, dok će popularni tamburaši u starkama, Mejaši, uveseljavati publiku u Krapini. 

Hladno pivo zaključuje 2015. i započinje 2016. godinu u, kako slovi, najrokerskijem hrvatskom gradu. Riječki Korzo vjerojatno će biti premali za sve one željne dobre glazbe, dobrog raspoloženja i dobrog starog rock'n'rolla. Dok na drugom kraju Hrvatske nastupa Severina. U Dubrovniku će prije nje publiku zabavljati i Silente.

U Šibeniku će nastupati Prljavo kazalište, u Splitu nastupaju TBF, Sara Renar i Psihomodo Pop, dok će na obližnjem Hvaru nastupati Momčilo Bajagić Bajaga.

 
Severina live @ Koper

Zar to nije dobar osjećaj?

Posted by Severina on Sunday, December 27, 2015

Pročitajte više