Dojučerašnji šef srpskog stožera reklamira piramidalnu hladetinu protiv korone

Foto: Facebook

NAKON što ga tjednima nije bilo u javnosti, član kriznog stožera Republike Srbije, pulmolog Branimir Nestorović, koji je dosad iznio niz kontroverznih izjava o koroni, sad prodaje neku idiotariju nalik hladetini koju naziva lijekom za koronavirus.

Srpski mediji pišu kako se Nestorović povukao zbog pritiska javnosti i brojnih negativnih reakcija, nakon što je, između ostalog, pričao u putovanju kroz vrijeme i Nikoli Tesli.

>>Vučićevom stručnjaku prijeti zabrana rada, kolege ga prijavili. Evo što on kaže

"Nekako, korak ispred virusa! Biopiramida EKO SAN ORGONIT, štiti 500m2 od svog štetnog zračenja i KORONA VIRUSA!" piše uz fotografiju na kojoj doktor Nestorović pozira s radiestezisticom Mirjanom Domonji, ali i njihovom čudotvornom hladetinom.

"Biopiramida Eko San, uređaj koji proizvodi prirodnu pozitivnu energiju, u svakoj kući, stanu, ordinaciji, kancelariji, učionici, restoranu, doprinijet će svim prisutnima da se dobro osjećaju, dobro funkcioniraju jer frekvencija Šumanovih valova to osigurava. Drago mi je da je profesor Dr Nestorović to i potvrdio", piše Mirjana uz drugu objavu s Nesterovićem, a navodi i kako nude zaštitu za mobilni telefon gratis.

Mediji u susjednoj zemlji osudili su potez člana kriznog stožera jer, pišu, još uvijek ima puno građana koji mu vjeruju, bez obzira na brojne nelogične izjave.

Pročitajte više