Dok je Shakira bila na sprovodu, Pique je uživao na spoju s novom djevojkom

Foto: EPA

SHAKIRA je nedavno prisustvovala pogrebu prijateljičinog oca, prema reportaži na španjolskom televizijskom kanalu Telecinco. Pjevačica je otišla pružiti podršku svojoj bliskoj prijateljici Rossani Kluivert, supruzi bivšeg nizozemskog nogometaša Patricka Kluiverta.

Netko je na pogrebu mobitelom fotografirao pjevačicu primijetivši kako Gerard Pique ne prisustvuje pogrebu, a njihov je odnos navodno toliko narušen da više ne žele biti u istoj prostoriji zajedno.

Televizijski voditelj ustvrdio je kako je poznato da je Pique uživao na spoju s novom djevojkom Clarom Chijom Marti, i to u vrijeme dok je Shakira prisustvovala pogrebu.

Bili su bliski

"Kluviertovi su održavali blizak odnos sa Shakirom i Piqueom, živjeli su blizu njih i provodili su puno vremena zajedno. Iznenađujuće je što Pique nije došao na pogreb. Odnos između parova bio je vrlo blizak i normalno je da je Shakira otišla na pogreb i prijateljici izrazila sućut i ljubav", izjavio je voditelj.

Podsjetimo, par je prekinuo početkom lipnja ove godine, a Pique otada ne skriva svoju vezu s mladom studenticom koju je navodno već upoznao s roditeljima.

Pročitajte više