Dok na neke bacaju mobitele, slavni reper dobio je sasvim drugačiji poklon iz publike

Screenshot: TikTok

POSLJEDNJIH nekoliko mjeseci brojne su zvijezde na svojim nastupima bile pogođene raznim predmetima, zahvaljujući bizarnom trendu kojem izgleda kao da nema kraja. 

Jedan od najpoznatijih incidenata bio je onaj kad je čovjek iz publike mobitelom pogodio pjevačicu Bebe Rexhu u glavu, zbog čega je morala na šivanje. Međutim, slavni reper prošao je mnogo bolje. 

Nije tajna kako je Drake tijekom svoje turneje dobio hrpu grudnjaka, no ovaj posljednji koji je doletio na pozornicu daleko je najveći poklon dosad. 

@bootyguzzler biggest bra ive ever seen 😭 #drake #itsallablurtour #draketour #kiaforum #losangeles #la #concert ♬ original sound - Harley

Bizarna poruka 

U ogromnom grudnjaku skrivala se poruka koju pjevač nije htio pročitati naglas, a zatim je otkrio da je riječ o poklonu od njegovog oca i ipak je odlučio pročitati. 

"Tata želi velike stvari za tebe. Volim te i želim biti siguran da te pravilno doje", pisalo je u poruci, a reper je reagirao viknuvši: "Što ne valja s tim čovjekom?" 

Ipak, za kraj treba podsjetiti kako je i sam Drake bio žrtva bizarnog trenda. Početkom srpnja netko iz publike pogodio ga je mobitelom u ruku, no reper je samo nastavio pjevati. 

Pročitajte više