Dokazano je - ovu seks pozu obožavaju i žene i muškarci

Foto: Tumblr

NA POPULARNOJ stranici koja nudi zdravstvene savjete "DrEd", provedeno je istraživanje na 2000 ispitanika o njihovim seksualnim preferencijama.

U istraživanju su sudjelovali ispitanici iz SAD-a i Europe koji su morali otkriti sve o svojim seksualnim željama. Ispostavilo se da je omiljena seks poza i kod muškarac i kod žena - doggy style. Ta poza je najdraža i heteroseksualcima i homoseksualcima, a po popularnosti prevladava i u SAD-u i u Europi.

Kod žena je na drugom mjestu misionarska poza, dok je kod muškaraca drugo mjesto ipak zauzela popularna "kaubojka".

Najviše žena mašta o tome da isproba seks na stolu, dok muškarci maštaju o pozi 69 u stojećem položaju. Zanimljivo je i da je kod muškaraca analni seks na drugom mjestu na popisu poza koje bi željeli isprobati, dok žene analni seksu uopće nisu ni navele.

Muškarci o novim pozama najviše uče u pornićima, a žene od partnera. Upravo su muškarci ti koji najčešće iniciraju novu pozu u seksu, a većina njih se najviše boji da će pri tome ozlijediti partnericu. Kod žena je najveći strah u isprobavanju nove poze da nisu dovoljno fleksibilne ili da su preteške.

Pročitajte više