Dolce&Gabbana odustali od seksipila i napravili nježnu, emotivnu reviju

JUČERAŠNJI dan Milan Fashion Weeka obilježili su Dolce&Gabbana. Dizajnerski dvojac pokazao je svoje najnovije uratke za jesen/zimu 2010./2011. Tijekom revije, dok su manekenke nosile revije, na platnu su se izmjenjivale scene koje su snimane dok su dizajneri stvarali svoju novu kolekciju. Snimke prikazuju predan rad dvojice dizajnera i njihovu blisku suradnju sa cijelim osobljem.

Lijepe djevojke na reviji su pokazale jednostavne linije i modele. Izlazile su prekrivene crnim jaknicama, a ispod su nosile korzete. Ostatak revije prošao je odlično, kao što to obično i biva s genijalnim Talijanima. Poruka koju su ovom revijom poslali svijetu bila je jasna. "Dečki će i dalje raditi najbolje što mogu da bi žene izgledale dobro", rekla je njihova glasnogovornica.

Dizajneri su oduševili publiku spajanjem sicilijanskih motiva i senzualnosti koja je utkana u njihov cjelokupni rad. Iako Stefano Gabbana svoju reviju uvijek definira kao vrlo seksipilnu, ovoga puta imao je drugačiji epitet, naime, nazvao ju je emotivnom. Publika je oduševljeno prihvatila rad ovog dvojca. Čini se da su legendarni dizajneri barem malo podigli atmosferu ovogodišnjem Milan Fashion Weeku.

Pročitajte više