"Dolina sunca": Sapuničari glamuroznim partyjem proslavili početak emitiranja

TELENOVELA  koja sa svojim prikazivanjem na državnoj televiziji kreće danas, u subotu je, u sklopu Weekend Media Festivala netom održanog u Rovinju, doživjela svoju promociju i glamurozni party na kojemu su glavne zvijezde bile, naravno, glavne zvijezde serije. Iako se na promociji Bojana Gregorić nije pojavila, Ana Vilenica, Robert Kurbaša, Petar Ćiritović, Csila Barath Bastaić, Marija Omaljev, Marija Tadić, Nives Čanović i mnoge druge zvijezde sapunice "Dolina sunca" zasjale su zlatnim sjajem.

Uvodnu špicu otpjevale "suparnice" Bojana Gregorić i Ana Vilenica

Uvodnu špicu seriji otpjevale su Bojana Gregorić i Ana Vilenica, a radnja se vrti oko mlade udovice Eve Kralj koja nakon smrti supruga započinje novi život u izmišljenom Jablanovu. Iako se u slikoviti kraj zaljubila gotovo na prvi pogled, Eva će u svojoj novoj okolini doživjeti mnoga neugodna iznenađenja. Gradonačelnica Julija, koju glumi Bojana Gregorić Vejzović, a s kojom je Eva dijelila supruga, prva će mladoj pridošlici stati na žulj. Lavina događaja, zapleta i intriga pokrenut će se između svih stanovnika izmišljenog gradića, a neki će se, kako je to sapunicama i svojstveno, naći i u ljubavnom trokutu.

Hoće li "Dolina sunca" nadmašiti prošlogodišnju uspješnicu?


Svoje ljubavne, društvene i poslovne intrige naći će tu i mnogi drugi glumci koji se u seriji pojavljuju, a Ring Multimedija, koja je HTV-ov javni natječaj osvojila drugu godinu za redom, imat će pune ruke posla kako bi ponovili ili nadmašili tajne prošlogodišnje uspješnice "Sve će biti dobro", koja je za male ekrane prikovala tisuće bakica i ostalih interesenata i tako si priskrbila dodatne epizode.

"Dolina sunca" sa svojim prikazivanjem kreće danas na Prvom programu HTV-a, a za gledateljstvo se bori u tzv. prime tameu s In Magazinom Nove TV i RTL-ovim Vijestima i Exkluzivom.

Pročitajte više