Dolores dobila novu ulogu, Dikanu se digla kosa na glavi

DOLORES LAMBAŠA je konačno dobila novu ulogu. Pojavit će se u seriji "Najbolje godine" gdje bi trebala utjeloviti lik poznate sportašice. Tako su se medijske tlapnje vrle Doly donekle isplatile; nakon što je nekoliko puta zakukala da je bez angažmana, Nova TV se smilovala svojoj novoj (reality) zvijezdi i ljubazno joj ponudila jedan.

"Imat ću jednu ulogu u ne predugom trajanju, ali dovoljno dugom da okarakteriziram istinitu životnu priču jedne vrlo poznate svjetske sportašice", pohvalila se Doly. A pohvalio se i Dikan svojim konzervativnim stavom o novom angažmanu svoje družice: "Bilo bi bolje da ostane sa mnom u kući", rekao je Dikan i tako još jednom dao do znanja gdje njegova nova ljubav, baš kao i sve njezine predhodnice, pripada - u kuhinju.

Ipak, Dolores je više tip za šoping i naslikavanje po tabloidima - kuhati je voljela samo Vlatka - pa se Dikan ovih dana gospodski isprsio i odveo je u Rim gdje je Dolores brstila trgovine i ekskluzivne butike, a on odmarao, uživao u hrani, piću, pogledom na Koloseum i zamamnu Lambašinu stražnjicu. I tko im ne bi vjerovao kad kažu da se u životu nikad nisu bolje provodili?

Pročitajte više