Domaća glumica o prestanku dojenja sina: "Teško mi je palo, ostala sam gola"

Foto: Instagram

NEPOSREDNO prije drugog rođendana njezina sina Relje, zagrebačka glumica Petra Kurtela suočila se s velikom promjenom. U podužem statusu na Instagramu otkrila je, naime, da je nedavno prestala s dojenjem i priznala da se teško nosi s promjenom, a u pomoć su sa savjetima i vlastitim iskustvima uskočile brojne Instagram majke.

"Moj dečko za par dana slavi drugi rođendan. U ponedjeljak sam ukinula dojenje i moram priznati da mi je teško palo. Ne mogu reći da sam uživala u dojenju. Prve mjesece provela sam plačući Relji po glavi i proklinjajući i cice i sve vezano uz njih, ali sad na kraju vidim da je upravo dojenje jedina stvar u mojem majčinskom stažu za koju sam bila sigurna da dobro radim (molim sve koji ne doje da iz ovog ne iščitaju da nešto ne rade dobro)", napisala je glumica. 

"I nije sad toliki problem što sam ga njemu ukinula, nego što sam ga ukinula sebi. Izbila sam si jedini as iz rukava i ostala gola. Al dobro je ponekad ostat gol, resetira te to. Natjera da nađeš nove asove, da se mijenjaš, postaješ bolji, upgradaš odnose. Poljuljalo me sve ovo, prva linija obrane je ukinuta, ali neka. Na malo razdrmanim nogama idem dalje ponosna na sve što je bilo i znatiželjna oko svega što će doći", priznala je Petra, koja je sina Relju dobila s dugogodišnjim dečkom, arhitektom Igorom Banovićem.

"Nama mamama te promjene često padaju teže nego djeci. Uzmi u obzir i sve hormonalne promjene", savjetuju glumici druge majke na Instagramu. "Uživaj u novoj, slobodnijoj etapi", poručuju joj iskusnije majke.

Pročitajte više