Domaća glumica objavila fotku majke, pratilje Miss Jugoslavije: "Vidi se na koga si lijepa"

Foto: Instagram

ORNELA VIŠTICA čestitala je majci rođendan na Instagramu, a mnogi su odmah komentirali kako vide na koga je glumica lijepa.

"Kad sam kao dijete slušala priče drugih ljudi o njoj, o izboru za miss Jugoslavije, o tome kako su frajeri bili ludi za njom, uvijek bih se dobro nasmijala. Za mene je uvijek bila i danas je najbolja mama! I zaista sam sretna što je ova pametna, vrijedna, kreativna, borbena i uvijek pozitivna žena baš moja majka", napisala je 28-godišnja Mostarka uz fotografiju.

Na društvenim mrežama Ornela se majci, pratilji Miss Jugoslavije 70-ih godina prošlog stoljeća, obraćala i prije. "Kad odrasteš kao dijete samohrane majke od malih nogu se učiš kako biti princeza i lavica. Mama, hvala ti na najljepšem djetinjstvu. Hvala ti na snimateljima koji su bilježili moje rođendane od malih nogu, na svim ispunjenim željama, hvala za sve torte i igračke, za dvorište puno smijeha, puno djece i igre. Na požrtvovnosti i ljubavi. I danas… Volim te mama", napisala je prije dvije godine.

Glumica je jučer bila u Beogradu gdje snima seriju Dobri susjedi, u kojoj će osim nje glumiti i Petar Ćiritović, Asim Ugljen, Marko Cindrić, Zoran Cvijanović, Nataša Dangubić i drugi.

No već jutros bila je u Zagrebu na tržnici, o čemu je također obavijestila pratitelje na Instagramu.

Pročitajte više