Domaća glumica objavila fotku sa seta Amazonove nove serije The Power

Foto: Instagram

ZRINKA CVITEŠIĆ objavila je na svom Instagram profilu fotografiju sa seta svoje nove serije The Power u kojoj igra ulogu bivše gimnastičarke koja je postala supruga moldavskog diktatora. "Nova epizoda izlazi sutra", napisala je u opisu objave na kojoj se vidi kako pozira s kolegom.

"Divna naša Zrinkica", "Odlična je serija", "Izvrsno", "Jedva čekamo", "Prelijepa si", samo su neki od komentara pratitelja ispod objave domaće glumice čije je lice nedavno osvanulo na jumbo plakatu na Sunset Boulevardu u Los Angelesu.

Zrinka Cvitešić u seriji glumi prvu damu koja ubija svog supruga

Premijera serije, koja se prije nekoliko dana počela emitirati na Prime Videu, održala se u Londonu i New Yorku. Na britanskoj premijeri Cvitešić je pokazala svoju kratku frizuru i pojavila se u crnim hlačama i prozirnom korzetu, dok se za premijeru u SAD-u odlučila za haljinu s dubokim dekolteom i ekstenzije.

Inače, serija se temelji na romanu britanske autorice Naomi Alderman. Zrinka u seriji glumi lik Tatiane Moskalev, bivše gimnastičarke i prve dame Moldavije koja ubija svog supruga, preuzima vlast i pretvara državu u matrijarhalno carstvo. 

Uz Cvitešić, u seriji glume i Toni Collette, John Leguizamo, Toheeb Jimoh, Halle Bush i mnogi drugi, a producirala ju je produkcijska kuća Sister Jane Featherstone. Zanimljivo je da su se u redateljskim i scenarističkim ulogama našle isključivo žene.

Pročitajte više