Domaća pjevačica pjevat će besplatno za susjede: "Nadam se da neće zvati policiju"

Foto: Instagram

OPERNA pjevačica Buga Marija Šimić, kći glumice Vitomire Lončar i glumca Ivice Šimića, objavila je u Facebook grupi Srednjaci da će besplatno pjevati za svoje susjede u četvrtak u poslijepodnevnim satima.

"Susjedi! Evo, morali smo malo čekati zbog Uskrsa i tako, ali, ako ste za - sutra prvi koncert pod prozorima u 18 sati. Bit će kratko i slatko, da vidimo kako to uopće ide. Pokušavam nabaviti megafon da mogu i čitati sve ono što ste mi predložili, ali to će ipak morati čekati sljedeći tjedan", započela je Buga.

"Uglavnom, preko 200 vas se složilo, nadam se samo da onih tridesetak koji su protiv ne budu zvali policiju", rekla je i istaknula da joj susjedi slobodno pošalju prijedloge pjesama koje žele da im otpjeva.

"Pripremila sam vam dvije poznate talijanske arije, O mio babbino caro iz opere Gianni Schicchi i Quando me'n vo' iz opere La Boheme te jednu hrvatsku koju sigurno svi znate Daleko me biser mora i koju ću posvetiti svim našim prijateljima u Dalmaciji koje je ovo stanje za sada najgore pogodilo. Nadam se da će vam se svidjeti, da ću sljedeći puta (ako će ga biti) imati megafon pa da vam i ispričam nešto o arijama i da malo porazgovaramo. Vidimo se", zaključila je.

Buga se opernim pjevanjem bavi od šeste godine života, a prošle je godine proglašena najboljom opernom pjevačicom na 2nd Silk Road & Young Dreams natjecanju u Pekingu.

Pročitajte više