Domaća voditeljica vratila se glumi: Pogledajte kako izgleda u novom Sedlarovom filmu

Screenshot: Youtube

DORIS PINČIĆ posljednjih je nekoliko godina hrvatskoj publici poznatija po svojoj voditeljskoj ulozi nego po glumačkoj, no sada, nakon nekoliko godina, vratila se glumi.

Popularna voditeljica proslavila se ulogom u sapunici Larin izbor, a nakon toga je glumila u serijama Vatre ivanjske i Horvatovi. Nakon toga se povukla iz glumačkih voda te se posvetila svojoj voditeljskoj karijeri. Međutim, Doris se sada vratila glumačkom poslu.

Doris se pojavljuje u novom filmu Razgovor redatelja Dominika Sedlara, sina Jakova Sedlara, koji se bavi tajnovitim susretom i razgovorom Josipa Broza Tita i kardinala Alojzija Stepinca koji se dogodio 4. lipnja 1945. godine. Ona tumači ulogu Stepinčeve zaručnice Marije Horvat.

Film je snimljen na engleskom jeziku, a glavne uloge u njemu tumače strani glumci. Tako Tita glumi danski glumac Caspar Phillipson, dok ulogu Alojzija Stepinca tumači engleski glumac Dylan Turner. U filmu se pojavljuju još neki hrvatski glumci, pa tako Titovu mlađu verziju glumi Lujo Kunčević, a Titova tajnika Kruno Bakota.

Film se u hrvatskim kinima počinje prikazivati 28. travnja.

Pročitajte više