Domaća zvijezda OnlyFansa o teškom periodu: Izrugivali su me jer nisam imala novaca

Foto: Facebook

HRVATSKA zvijezda 18+ stranice OnlyFans Josipa Karimović, koju je javnost upoznala kao natjecateljicu reality showa Ženim sina, a koja je sudjelovala i u srpskim Parovima, progovorila je o svom djetinjstvu te je otkrila da je kući iz škole često odlazila u suzama.

#shein 👑

Objavljuje Josipa KarimovićSubota, 1. lipnja 2019.

"Mojim roditeljima su se dogodile neke stvari u životu i nismo baš imali novca. Ja sam išla u srednju školu i putovala sam svako jutro, za školu sam dobila uvijek nešto sitno, tek toliko da ne budem gladna", ispričala je za srpski Nacional.

"Sjećam se jednog perioda, svi su imali najnovije mobitele, a ja sam imala neki stari mobitel na preklapanje i osjećala sam se užasno", dodala je.

"Iskreno, jedne traperice i jedne crne hlače sam nosila cijelu školsku godinu", rekla je i priznala da su joj se vršnjaci stalno rugali i nazivali je imenima.

Objavljuje Josipa KarimovićSubota, 3. listopada 2020.

S vremenom se financijska situacija u njenoj obitelji poboljšala, a počela je zarađivati i vlastiti novac.

"Ne hvalim se niti ističem to, ali ja koliko god mogu pomažem ljudima kojima je to najpotrebnije jer, ponavljam, nažalost znam kako je to kada nemaš", zaključila je.

Objavljuje Josipa KarimovićPetak, 11. rujna 2020.

Podsjetimo, Josipa tvrdi da na platformi za odrasle OnlyFans zarađuje golemu lovu objavom provokativnih fotografija.

"Svi mi pišu kako sam zaradila novi automobil na neke meni nepoznate načine, ali sve moje operacije i automobil sam isključivo sama platila od zarade na stranici OnlyFans. Ljudi to ne mogu vjerovati, ali ja se zaista trudim kada već nešto radim da bude kako treba. Popularnost mi raste iz dana u dan i htjela ja to ili ne, ali moj život se drastično promijenio u zadnje dvije godine i očekujem da bude samo bolje i bolje", ispričala je jednom prilikom.

Pročitajte više