Domaću glumicu razljutila norijada: "Zbog toga sam kasnila po autistično dijete"

Foto: Instagram/Hana Kajari/Index

Glumicu Marijanu Mikulić razljutilo je jučerašnje stanje u Zagrebu. Točnije, požalila se na prometni kaos u kojem je zapela tijekom norijade.

"Podržavam mladost. Trkače. Hodače. Nek paradira svatko gdje želi. Ali ljudiiiii... Grad blokiran usred dana?! Meni jedno dijete dolazi iz škole u prirodi nakon pet dana. Vrijeme dolaska 12.15, Mažuranac. Drugo dijete je do 12.30 u vrtiću i moram ga uzeti dotad. Jurim u 12 da ga uzmem ranije, da ne kasnim po starijeg Vrijeme fotografije 12.20, ja u koloni koja ne mrda. Nijedno dijete još nisam preuzela jer stojim u mjestu. Nemam gdje ni ostaviti auto pa juriti pješice", napisala je.

"Ima nas koji nemamo nikog u blizini. Nikog da dojuri umjesto nas. Mora postojati način da se trči, hoda, slavi. Bez da se svima izvan toga onemogući normalan život. Unaprijed isprike svima koji bi se mogli osjećati uvrijeđeni i povrijeđeni. Ja sam kasnila u vrtić po svoje autistično dijete koje me čekalo spremno na dvorištu da ne smeta djeci koja idu spavati! Blokiram komentare na ovu objavu jer me ne zanimaju. Hvala", dodala je.

Ima onih koji misle drugačije

Ipak, ima i onih koji misle drugačije. Među njima je još jedna domaća glumica, Bojana Gregorić Vejzović, čiji je sin maturant.

"Norijada. Dan kada mladost slavi završetak srednje škole. Ulaze u novo razdoblje svojeg života. Jedan dan u godini kada je za njih, i zbog njih promet preusmjeren na 2 h. Izlazeći s parkinga u rikves osoba je udarila 2 djevojke!?!?! Jedan dan u godini! Odrasli su nervozni, žale se, jambraju.. 'Mladost OK ali'. Ma starkelje fakat sram nas/vas bilo! Dosadni ste namčori! Nema ali bar jedan dan u godini", napisala je ona.

 

Pročitajte više