Domaću misicu povezuju sa srpskim poduzetnikom i hrvatskim nogometašem. Što ona kaže?

Foto: Čitatelj Indexa

BIVŠA Miss Universe Hrvatske Barbara Ljiljak viđena je u Splitu pokraj skupocjenog Porschea koji je nedavno dobila na poklon za svoj 33. rođendan. Iako je prepoznaju na ulici i snimaju pored luksuzne jurilice, ona misli da ne privlači pažnju.

"Ne bih baš rekla da Porsche privlači pažnju na ulicama, možda je ipak bilo do velike roza mašne", rekla je kroz smijeh, referirajući se na večer kad ga je dobila pa su ga fotografi snimili ispred jednog zagrebačkog restorana.

>>Tko je misica koja je dobila Porsche: Njena nesreća 2015. godine šokirala je Hrvatsku

Otkrila je da u posljednje vrijeme ne boravi toliko u svom rodnom Splitu, već je više u Zagrebu. Kako kaže, ne primjećuje da je više gledaju u nekom od tih gradova zbog Porschea.

U javnosti se puno šuška o njenom ljubavnom životu. Spominjao se srpski poduzetnik, a potom i jedan hrvatski reprezentativac. Pitali smo Barbaru ima li istine u ijednoj od tih priča.

"Ima istine ponajviše u tome kako imam zlatno pravilo da ne pričam javno o svom privatnom životu. Do sad mi se isto pokazalo kao dobitna kombinacija, stoga ću vam se samo lijepo zahvaliti na pitanju", kaže samozatajno.

Na kraju je otkrila da je na putovanju u Arapske zemlje Perzijskog zaljeva, gdje će u privatnosti uživati i napuniti baterije za predstojeći period.

Pročitajte više