Domenica je 12 godina u vezi s odvjetnikom: Jako je ambiciozan i to prenosi na mene

Foto: Instagram

Domenica Žuvela je u razgovoru za In Magazin progovorila o svom partneru, odvjetniku Ivanu Bačiću, s kojim je u vezi 12 godina. Istaknula je da joj je on najveća podrška u karijeri. 

''Puno toga se ne bih ni usudila da nije bilo njega, super mi je što je on tako ambiciozan i tu ambiciju možda prenosi i na mene. Generalno imamo dosta sličan pogled na život i nekako nas zanimaju iste stvari", rekla je 31-godišnja pjevačica. 

Ranije je za domaće medije istaknula da ne voli puno pričati o privatnom životu pa je svog partnera od početka karijere odlučila držati podalje od javnosti.

Domenica se osvrnula i na Hanu Huljić, kojoj je vjenčana kuma. "Hana je stvarno prva kojoj se javim. Čim dođem, čim sletim u Split, ona je prva osoba u imeniku koju zovem, da je dođem vidjeti, pogotovo zato što ono nekako njeno dijete kao da je moje. I jednostavno želim sudjelovati u svemu", rekla je. Na pitanje vidi li se ona u ulozi majke, pjevačica je odgovorila:

"Voljela bih jednog dana biti majka, ali sve u svoje vrijeme. Nemam pritisak niti mi ga je ikad stvarala obitelj ili društvo."

Pročitajte više