Domenica o rođenju malene Albe: Hanu smatram sestrom i proživljavam sve s njom

DOMENICA ŽUVELA oglasila se nakon rođenja Albe, kćeri Hane Huljić i Petra Graše. 

"Svakodnevno se družimo, čujemo se i nekoliko puta na dan. Hanu smatram sestrom i proživljavam sve s njom. Veselim se što nas u našem prijateljstvu čeka novo poglavlje", ispričala je pjevačica za Story

"Hana će biti najbrižnija mama", dodala je.

Inače, Domenica je Hanina dugogodišnja prijateljica i vjenčana kuma.

Hana rodila u splitskom rodilištu

Podsjećamo, Hana Huljić je u nedjelju rodila u splitskom rodilištu. Pjevačica je, kako se ranije saznalo, trebala roditi 23. srpnja, no beba je stigla ranije. Beba je stigla carskim rezom. Vijest je za Index potvrdila i Martina Podgorski, Grašina suradnica.

Hana je u jutarnjim satima stigla u rodilište, a rodila je u poslijepodnevnim satima. Ovo je prvo dijete njoj i glazbeniku Petru Graši. 

Grašin kum Tomaž otkrio po kome je malena Alba dobila ime

Dan nakon što je Hana rodila, slovenski chef i Grašin Kum Tomaž Kavčić stigao je u Split kako bi uz pjevača i obitelj Huljić slavio rođenje djevojčice. Tom je prilikom otkrio zašto su Hana i Petar svojoj kćerkici nadjenuli ime Alba.

"Ono što sam sada siguran jest da je dida Zoran sigurno posebno sretan jer je i njegovo ime nastalo od 'zore' što je na talijanskom alba, kako se zove i naša najsretnija djevojčica. Najljepše su zore u mom kraju i ne možete ni zamisliti koliko mi je drago što su izabrali ime Alba. Svake zore odsad pomislit ću na djevojčicu Albu te Hanu i Petra", rekao je chef.

Pročitajte više