Domenica predstavila novu pjesmu: Puno je drukčija od onoga što sam radila do sada

Foto: Press

Domenica, mlada glazbenica s otoka Korčule, izdala je novu pjesmu Prva ljubav, prva bol, a ovaj ljetni hit predstavlja Domenicu u drugačijem svijetu – rasplesanu, odvažnu i samouvjerenu.

"Prva ljubav, prva bol je pjesma koju sam snimila još prije svoje profesionalne karijere, a koja je bila okidač da se krenem baviti pjevanjem. Iza nje stoji moj uobičajeni tim ljudi - Vjekoslava i Tonči Huljić. Pjesma je ujedno i odlična uvertira u moj drugi studijski album na kojem intenzivno radimo.

Ima jako zaraznu melodiju, a isto tako donosi moćnu žensku energiju zbog pratećih vokala koji su je digli na još jedan veći nivo. Neka ovo bude pjesma za sve žene koje znaju ono što žele, a još više što ne žele", rekla je Domenica.

Nastupa u Areni 2030. godine

Pjevačica dodaje kako je s posebnim guštom radila na pjesmi te vjeruje kako će ovo biti pravi ljetni hit na koji će publika plesati i pjevati.

"Spot smo snimali u Beogradu, prvi put. Najveći razlog tome je što sam imala želju da snimam s nekim tko me ne zna, kako bi mogao izvući nešto novo iz mene, nešto što možda sama nisam znala da mogu. Pjesma je puno odvažnija, drukčija od onoga što sam radila do sada pa u tom smislu svakako sam htjela dobit i takav vizual", objasnila je Domenica.

Prva ljubav, prva bol samo je jedna od pjesam s kojima će Domenica nastupiti u Areni Zagreb 2030. godine, koncertu koji je najavila prije dvije godine, a za koji su ulaznice već u prodaji.

Pročitajte više