Dominik Sokač na castinzima za tjedne mode u Milanu i Parizu

Na tjednu mode svoje kolekcije za nadolazeću sezonu predstavit će brojni renomirani dizajneri poput Jil Sander, Missoni, Dolce&Gabbane, Giannija Versacea, Vivianne Westwood, Roberta Cavallija, Prade, Emporija Armanija i Gianfranco Ferrea.

Nakon što odradi svoje poslove u Milanu, Dominik juri na castinge nazad u Pariz gdje se sprema za Pariški tjedan mode (Mens Fashion fall/winter 07/08 Paris) koji će se održati od 26. do 30. siječnja. U svjetskoj prijestolnici mode, kako mnogi nazivaju Pariz, svoje kolekcije prikazat će Yamamoto, Louis Vuitton, John Galliano, YSL, Paul Smith, Hermes, Jean Paul Gaultier, Dior, Thierry Mugler i mnogi drugi.

No, ovo nije prvi put da ovaj Midikennov model boravi u Milanu i Parizu. Činjenica da je u Parizu snimao test s Albertom Badalamentijem, zasigurno će zauzeti važno mjesto u njegovoj "modnoj biografiji". Naime, Alberto Badalamenti snimao je svjetske kampanje za Gap, Mark & Spencer, Reebok te za mnoge svjetske časopise.

Zasigurno najvažnije mjesto u Dominikovom dosadašnjem radu ipak zauzima snimanje za francuski Elle, gdje je Domink stao pred foto-objektiv velikog Jean Baptist Mondina koji je snimao i Pedra Almodovara, Karla Lagerfelda, Madonnu, Davida Bowie i mnoge druge.

Pročitajte više