Donedavna profesorica hrvatskog danas Saborom paradira s torbicom od preko tisuću eura

Foto: Pixsell/Patrik Macek/Screenshot/Gucci

OTKAKO je sjela u saborske klupe, čini se kako se život prve zastupnice iz Gorskog kotara drastično poboljšao. Naime, već više puta Majda Burić u Saboru se pojavila noseći svoju omiljenu Gucci torbicu koja, sudeći po podacima iz njezine imovinske kartice te ako nije lažna, za nju predstavlja pravi luksuz.

Primanja koja mlada zastupnica u imovinskoj kartici navodi, inače donedavno profesorica hrvatskog jezika i književnosti, su 21627,82 kn bruto odnosno 13975,23 kn neto. Majda otplaćuje i kredit iz 2011. koji je uzela na deset godina, a iznos koji je je preostao za vratiti iznosi 12,5 tisuća eura. Štednje ni dionica nema, a uz to, Peugeot 207 SW (2008.) također je uzela na kredit.

Čudno je stoga vidjeti je kako paradira saborskim klupama sa skupocjenom torbicom kao što je Gucci. Naravno, postoji mogućnost da je torbica lažna, ali sličnu smo pronašli na internetu po cijeni od 1190 eura odnosno gotovo 9 tisuća kuna. Kad je riječ o Gucciju, čak i "pernica" poput ove na slici desno košta 980 eura, odnosno više od 7 tisuća kuna.

Pročitajte više