Doris i Vicko vodili Dobro jutro, Hrvatska, gledatelji pišu: Napeto je, ona je u grču

Screenshot: HRT

NA SLUŽBENOJ stranici emisije Dobro jutro Hrvatska osvanula je fotografija Doris Pinčić i Vicka Dragojevića koji su pozirali nasmijani. 

"Doris i Vicko vas pozivaju da i sutra od 9.30 gledate emisiju", stoji uz fotografiju koja je pokupila stotine lajkova, ali i podijelila gledatelje u komentarima. 

Naime, dok su neki hvalili voditeljski par, bilo je i onih koji nisu oduševljeni Dorisom i Vickom.

"Slatkiši, prekrasni i ugodno ih gledati i slušati uz jutarnju kavicu", "Vicko mi je totalno osvježenje emisije", "Baš ste cool. Vicko je svoj, poseban, a tako i treba biti", pisali su jedni. 

"Da nije Doris, gledala bih", "Prvi put sam ih gledala zajedno. Malo je napeto. Kao da su u nekom grču. Ona radi njega", "Ne hvala. Nju ne možeš gledati, a njega slušati", pisali su drugi. 

Jedna pratiteljica se osvrnula i na Vickov izgovor i naglasak.

"Vicko je već od posljednjeg pojavljivanja u Dobro jutro, Hrvatska! puno napredovao što se tiče izgovora, odnosno govora na hrvatskom standardnom jeziku", primijetila je gledateljica.

Podsjećamo, nakon što je Vicko predstavljen kao novo lice Dobro jutro, Hrvatska, brojni gledatelji zasuli su ga kritikama zbog dubrovačkog naglaska koji se čuo u programu.

Pročitajte više