Doris je u Jokeru muke zadalo nogometno pitanje. Znate li vi odgovor?

Foto: Press

U DRUGOJ epizodi Jokera, novog kviza na Novoj TV, natjecala se Doris Vlah iz Opatije. Ona je kviz napustila sa 100 eura. 

Od 12, tri pitanja je zaključila točnim odgovorom bez korištenja jokera, a nakon krivog odgovora na šestom pitanju, s 5000 eura pala je na 1000 eura.

Pitanje "Tko je osnovao Mongolsko carstvo?" doživjela je, kako kaže, kao navlakušu jer joj je točan odgovor Džingis kan zvučao jednostavan, pa se odlučila kao konačan odgovor ponuditi Khal Drogo.

Tri jokera iskoristila na nogometnom pitanju

Dodatne muke zadalo joj je pitanje: "Koje je godine nogometna reprezentacija Brazila prvi put postala prvak svijeta?", a do točnog odgovora došla je iskoristivši tri jokera.

''Jedanput sam jednom kolegi kvizašu rekla da se ne pogađa na sreću, ali ja ću sada pogađati i reći ako ne znaš odgovor, onda je C'', odlučna je bila Doris te na pitanje: "Svi znamo da je George Washington bio prvi američki predsjednik, no tko je bio drugi predsjednik SAD-a?", zaključala odgovor C, James Madison. Na Dorisinu nesreću, točan odgovor bio je John Adams.

Na sreću je pogađala i odgovor na pitanje: "Tko ili što je Xoloitzcuintle?" Ponuđeni odgovori bili su peruansko jelo od papaje, aztečki kameni grad, meksički bezdlaki pas i vulkan kod Yucatana. Objasnivši kako ona voli kuhati, pa ako pogodi morat će napraviti to jelo, zaključala je odgovor A, peruansko jelo od papaje, no točan odgovor krio se pod C, meksički bezdlaki pas.

Pročitajte više