Doris Pinčić i Meštar objavili fotku iz studija, gledatelji pitaju: A gdje je Vicko?

Foto: Facebook

PRIJE današnjeg izdanja emisije Dobro jutro, Hrvatska, voditelji Doris Pinčić i Davor Meštrović na službenoj Facebook stranici emisije javili su se fotografijom iz studija. 

Pozirali su na nasmijani na fotelji te poželjeli gledateljima dobro jutro. U komentarima su se javili gledatelji iz raznih dijelova Hrvatske, ali i susjednih država. 

Razbuđivanje ekipe u 6.30. Doris i Davor vam žele dobro jutro.

Objavljuje Dobro Jutro, HrvatskaČetvrtak, 18. studenoga 2021.

Osim pozdrava za dobro jutro, gledatelji su pohvalili Doris na današnjoj modnoj kombinaciji. Voditeljica je za snimanje emisije odjenula ljubičastu dolčevitu uz koju je iskombinirala crnu suknju i čizme na petu.

"Doris, predivna si jutros", pisali su. S Doris se uskladio i Meštrović koji je za ovu emisiju odjenuo košulju u istoj boji kao što je njezina dolčevita. Neki gledatelji pitali su i za Vicka Dragojevića, voditelja koji se nedavno priključio ekipi ove jutarnje emisije.

"A gdje nam je Vicko?" jedan je od komentara.

Inače, nedavno je na službenoj stranici emisije osvanula i fotografija Doris Pinčić i Vicka Dragojevića koji su pozirali nasmijani. Naime, dok su neki hvalili voditeljski par, bilo je i onih koji nisu oduševljeni Doris i Vickom.

Pročitajte više