Doris premjestila koncert zbog Ukrajinaca: "Puštam Arenu onima kojima je potrebnija"

Foto: Press

DORIS DRAGOVIĆ promijenila je lokaciju koncerta koji se trebao održati u varaždinskoj Areni. Razlog tome je to što je Arena Varaždin postala prihvatni centar za izbjeglice iz Ukrajine.

"Jedino što je uvijek isto su promjene. Dragi prijatelji, veselim se silno našem susretu u Čakovcu i premda su razlozi tužni, rado puštam Arenu Varaždin onima kojima je to najpotrebnije. Pjesma je uvijek bila ljekovita, zato ćemo 26.3. pjevati svim srcem. Usprkos svemu", rekla je Doris koja će koncert najavljen za 26. ožujka ipak održati u dvorani GOC-a u Čakovcu.

Gost na koncertu je Jacques

Gost na koncertu bit će Jacques Houdek.

"Pjevati s Doris za mene je svaki put praznik glazbe; to su trenuci koji se pamte, koji ispunjuju dušu, motiviraju je i hrane. Nastup u Čakovcu bit će posebno emotivan iz više razloga - nismo imali prilike dijeliti pozornicu više od dvije godine od nastupa u Areni Zagreb, a naš duet Ima nešto u tome, iako iz 2016., danas dobiva poseban značaj, jačinu i nosi snažnu simboliku.

Koji god stih uzmete, savršeno opisuje trenutnu situaciju kojoj svjedočimo i uči nas životu, savršenstvu u jednostavnosti i ljubavi koja bi nas uvijek trebala spajati i podsjećati da smo na kraju dana 'samo' ljudi, kojima je Zemlja dana i koji trebaju živjeti i pustiti druge da žive", kaže Jacques.

Ulaznice kupljene za Varaždin vrijede i za Čakovec.

Pročitajte više