Doris Vrečko s gipsom na ruci proslavit će rođendan: Osjećam se kao stara koka

HRVATSKA manekenka Doris Vrečko u subotu će proslaviti 26. rođendan. Iako ne priprema nikakav tulum planira skinuti gips na ruci kojeg je stavila prije nekoliko dana. Naime, tipkajući na mobitel, Doris se spotaknula na mačka Bubimira i slomila palac na desnoj ruci. "Moram priznati da sam malo nespretna. Nije mačak kriv niti osoba kojoj sam tipkala sms", rekla nam je Doris kojoj jako smeta gips i bez obzira na upozorenje doktora da ga ne smije skidati barem dva tjedna, ona ga planira skinuti prije rođendana.

"Ne pripremam nikakav tulum niti izlazak jer inače ne izlazim van pa nemam potrebe ni sada"

"Ne smijem ga skinuti, ali teško mi je s njim. Ne mogu se normalno počešljati niti ništa drugo. Ako ga ne skinem pokušat ću ga iskombinirati s odjećom koju ću nositi na rođendanu", rekla nam je manekenka koja ne priprema nikakvu zabavu već će samo počastiti prijatelje pićem i ukusnom hranom.

"U subotu ću biti kod kuće sa svojima, a počastit ću i prijatelje. Ne pripremam nikakav tulum niti izlazak jer inače ne izlazim van pa nemam potrebe ni sada", priznaje Doris koja će za dva dana navršiti 26 godina. "Osjećam se kao stara koka", komentirala je Doris koja dodaje da bi si za rođendan poželjela samo da njezini bližnji budu živi i zdravi, onda je, kako kaže, i ona najsretnija.


"Već sam dobila poklon od sestre jer je morala otputovati u Irsku, a ostale poklone ću tek dobiti. Ne patim na skupocjene darove već mi je bitno da su od srca i da imaju neku sentimentalnu vrijednost", rekla nam je Doris Vrečko. Iako je već puno toga postigla u životu, Doris priznaje da je još puno toga čeka.

"Mislim da mogu puno više. Završila sam fakultet i mislim da je vrijeme da se sad zaposlim ili upišem još neki. Zadovoljna sam poslom voditeljice, ali bih možda trebala naći neki normalan posao s radnim vremenom", otkrila nam je Doris koja ne voli biti pod povećalima javnosti.

"Najljepše mi je kad sam doma sa svojima, a sve ostalo je manje bitno. Ne volim te gluposti koje znaju mediji pisati, ipak mi to čitaju roditelji, a i baka me često zna pitati za takve tračeve. Možda je vrijeme da započnem neki normalan život", rekla nam je za kraj 25-godišnja manekenka kojoj za rođendan želimo sve najbolje.

Pročitajte više