Dosad nepoznati detalji: Camilla pokušavala pomoći Meghan, a ona ju nije doživljavala

Foto: Profimedia

OVE JESENI stiže još jedna knjiga o britanskoj kraljevskoj obitelji, a u fokusu radnje je kraljica supruga Camilla. U javnost su izašli neki dijelovi knjige u kojima se spominje Meghan Markle i njezin odnos s ostatkom kraljevske obitelji.

Naime, u biografskoj knjizi Camilla, Duchess of Cornwall: A Royal Survivor autorice Angele Levin piše kako je tadašnja vojvotkinja od Cornwalla organizirala razne ručkove na koje je pozivala Meghan i dala je sve od sebe da joj poželi dobrodošlicu u obitelj. No Meghan ju nije doživljavala.

Radila je sve da se Meghan osjeća dobrodošlo

U knjizi piše kako je Camilla htjela pomoći Meghan u počecima njezine veze s Harryjem jer se i sama godinama borila da je kraljevska obitelj prihvati. Radila je sve kako bi se Meghan, kada je došla u London, osjećala dobro.

Kralj Charles III., koji je tada bio princ od Walesa, navodno je uživao u društvu Meghan Markle te su često razgovarali o kazalištu i umjetnosti. Camilla joj je davala savjete kako se nositi s pritiskom javnosti. Meghan joj se sviđala pa nije oklijevala pomoći joj.

Meghan tjerala po svom

Međutim, autorica Angela Levin tvrdi da je Meghan sve to smatrala "dosadnim" i da je "radije birala vlastiti put" u pronalaženju uloge za sebe u obitelji.

Da se Camilla trudila pomoći joj, govori i podatak da je jednom pozvala Meghan Markle i princa Harryja na ručak te im je poslužila jela napravljena po receptima kuharice koju je Meghan izradila uz pomoć preživjelih u požaru Grenfell Towera 2017. godine.

Pročitajte više