Dostojna zamjena? Elizabeth Homsi zasjela u fotelju Mirka Fodora

NOVA urednica Zabavnog programa državne televizije je bivša balerina i dugogodišnja HRT-ova suradnica i urednica, Elizabeth Homsi. Podsjetimo, ona će zasjesti u fotelju Mirka Fodora koji je nogu dobio jer je pretjerao sa fušanjem izvan televizijskih okvira. Iako se šuškalo da će Fodora zamijeniti Branko Uvodić, prestižno uredničko mjesto zauzela je balerina koja s HRT-om surađuje posljednjih dvanaest godina kao novinarka, autorica i urednica projekata, a zadnjih pet i kao jedna od urednica.

"Zadnjih pet godina urednica je u Zabavnom programu HTV-a na različitim projektima, među kojima su Doček Nove godine, Dora, Studio 10, Eurosong, Ples sa zvijezdama, Zvijezde pjevaju, Porin i brojni drugi...”, prenosi Slobodna Dalmacija, a kad smo već kod Porina koji se trenutno održava u Biogradu, spomenimo da ga, iako je smijenjen, nadgleda upravo Mirko Fodor.

"Doista sam počašćena tom odlukom", komentirala je Homsi, koja nije htjela reći ništa više o svojim planovima za zabavni program nacionalne dalekovidnice!

V.V.
Foto: Dragan Matić/Cropix

Pročitajte više