Video: Douga Hutchisona maloljetna supruga nazvala "tigrom" u krevetu

SKANDALOZNO vjenčanje 51-godišnjeg glumca Douga Hutchisona, najpoznatijeg po ulozi u "Zelenoj milji", i 16-godišnje Courtney Stodden, ne prestaje puniti medijske stupce, a par ne preže ni pred otkrivanjem najintimnijih detalja iz svog bračnog života u medijima.

Courtney je prema Dougovoj želji ostala djevica sve do njihove prve bračne noći, a on kaže kako žali što nije i on bio nevin kad su se upoznali. Courtney navodi kako je njoj "sasvim u redu" što on nije bio djevac. Svog 35 godina starijeg supruga u intervjuu za E!Online je nazvala "tigrom".

Par je otkrio i kako su se upoznali preko zajedničkog prijatelja. Courtney je tražila nekog tko će joj pomoći u ostvarenju pjevačke i glumačke karijere. Glumac kaže kako su "postali najkontroverzniji par na svijetu", a činjenicu da mu je Hollywood nakon ovog poteza "okrenuo leđa" komentira riječima: "Courtney mi je važnija od karijere".

Komentirao je i medijske napise o tome da je Courtney poput "plastične barbike". "Pišu da ima umjetne grudi, usne, nos, jagodice. Sve to nije istina. Ona je rođena prekrasna. Bog je bio njen jedini plastični kirurg", kaže o svojoj maloljetnoj supruzi.

Pročitajte više