Doznala da ima tumor na mozgu, ostavila muža zbog ljubavi iz mladosti

Screenshot: ManchesterEveningNews

NATALIE WHITESIDE (45) iz engleskog Manchestera liječnici su davali pet godina života. Naime, saznala je kako boluje od glioblastoma, agresivnog tumora na mozgu. Uz sve to, bila je trudna. No nakon što je doznala dijagnozu, odlučila je ostaviti supruga kako bi se vratila ljubavi iz srednje škole. Bilo je to prije šest godina.

Natalie Whiteside nadživjela je crne prognoze te danas živi sa srednjoškolskom ljubavi Davidom Brownom s kojim odgaja dvoje djece iz svog prethodnog braka, Harriet (11) i Bridget (6), piše Manchester Evening News.

"Bila sam trudna sedam i pol mjeseci kad mi se zdravlje naglo pogoršalo. Nisam mogla ni govoriti ni ustati iz kreveta. Moja sestra pozvala je hitnu pomoć koja me odvezla u bolnicu. Liječnici su porodili dijete, a tri tjedna kasnije saznala sam tešku dijagnozu", prisjetila se Natalie.

Najteže joj je bilo što neće moći gledati djecu kako odrastaju, s obzirom na to da za njezinu bolest nema lijeka. Prošla je kemoterapiju u zračenje te su joj rekli da bi mogla živjeti još pet godina. Tad se odlučila na drastične promjene, koje su uključivala i razvod braka, koji je ionako bio na rubu raspada.

Dvije godine nakon operacije, razvela se i vratila srednjoškolskoj ljubavi s kojim uživa i danas. Iako na jedno oko vidi sve slabije, unatoč bolesti vodi normalan život, a smatra kako je mnogo sretnija nego bi bila u lošem braku.

Pročitajte više