Dr. Phil objavio da se nakon 21 godine prestaje emitirati njegov talk show

Screenshot: Youtube

VODITELJ Phil McGraw objavio je u utorak da se u proljeće nakon 21 godine prestaje emitirati njegova emisija Dr. Phil.

Popularni talk show prestat će se emitirati nakon što završi tekuća sezona, prema CBS Media Venturesu. 

"Ovo je bilo nevjerojatno poglavlje mog života i karijere", rekao je McGraw u izjavi te dodao da ima još puno toga što želi učiniti prije odlaska. Navodno će ostati i dalje dio CBS Media Venturesa, a televizijska kuća namjerava reprizirati emisiju te ističe da bi jedino mogli mijenjati uvode.

"Iako njegova emisija možda završava nakon 21 godine, sretan sam što mogu reći da naša veza ostaje", rekao je u izjavi Steve LoCascio, predsjednik CBS Media Ventures.

Psiholozi i laici smatraju da su njegovi savjeti pretjerano pojednostavljeni

Phil McGraw bivši je psiholog koji pristupa situacijama bez dlake na jeziku. S poznatim gostima koji mu dolaze po pomoć ponaša se jednako kao i s onim nepoznatima.

"Jako sam neposredan sa svojim gostima, takav sam. Nisam baš za neko blebetanje i 'puštanje unutarnjeg psića da se popiški' ili nešto takvo, to nisam ja i ja nisam za sve", rekao je Phil prilikom gostovanja u showu Opre Winfrey.

Za sebe kaže da je forenzički psihijatar, no licencu nije obnovio od 2006. godine. Psiholozi i laici slažu se da su njegovi savjeti pretjerano pojednostavljeni. U svojoj emisiji pokušava pomoći trudnim maloljetnicama, zlostavljanim ženama, ljudima ovisnima o raznim supstancama, a uključuje i one malo opuštenije teme poput prevare na internetu te bračnih razmirica.

Pročitajte više