Dragan traži Milicu s kojom je proveo vrijeme u bolnici: Želim je samo jednom vidjeti

Foto: Facebook

DRAGAN RADOČAJ iz Bosne redovito objavljuje videozapise u nadi da će pronaći osobu koja mu je uljepšala dane u bolnici, a koju nije zaboravio do danas. 

Odlučan u svojoj namjeri da pronađe Milicu, Dragan redovito objavljuje sadržaje na TikToku u nadi da će netko prepoznati o kome se radi.  

"Tražim jednu Milicu koju sam upoznao 2005. godine u Banjici na odjelu Dječje ortopedije. Dakle, Milica i ja smo ležali u sobi 303 zajedno preko 20 dana, ne znam kako se ona prezivala niti u kom gradu je živjela, znam samo da je bila iz Srbije. Ona je tada operirala desno koljeno, a ja sam primao terapiju za kosti", napisao je. 

@trazimdrugaricu #foryoupage #tiktok #srbija #bosna #hrvatska #fyp #fypシ #milica #banjica ♬ Depressed - Leanboys

"Često te se sjetim" 

"Koliko se sjećam, bila je 1993. godište i bila je plavokosa. Ako netko poznaje djevojku s tim opisom, molim da mi kaže više informacija. Podijelite video i komentirajte da algoritam ispali video što jače, da što više ljudi vidi", zamolio je. 

Dragan joj je za kraj poslao poruku: "P.S.: Milice, želim te samo još jednom vidjeti, često te se sjetim, bilo mi je tada baš lijepo s tobom." 

Novi trag? 

Nedavno je objavio video u kojem je napisao kako je došao do novih saznanja. 

"Novi trag je da se djevojački prezivala Cvetković, javio mi se jedan lik koji je tvrdio da je njen suprug. Kada sam ga pitao za bilo kakvu informaciju o njoj, blokirao me je. Mada ja iskreno sumnjam da je to stvarno njen suprug, mislim da me netko samo htio zezati", zaključio je te dodao kako mu sve informacije možete poslati na e-mail adresu u opisu profila. 

Pročitajte više