Dragana Mirković iduće godine stiže u Arenu Zagreb

Foto: Borislav Zdrinja/ATAImages/PIXSELL

Jedna od najvećih regionalnih zvijezda Dragana Mirković slavi jubilarnih 40 godina karijere. U to ime, nastupit će u zagrebačkoj Areni, i to na rođendan Extra FM-a 3. svibnja 2024.

Slavi 40 godina karijere

"Ja se baš radujem što imamo koncert za jubilej. Nije li to divno? To je duplo slavlje, što je sjajno. Jako se radujem i radujem se druženju i obećavam puno, puno divnih emocija, puno pjesama. Ja dok mogu izdržati sam na sceni i pjevam.

Zato ne obećavam puno koncerata da bih mogla obećati puno emocija i puno pjesama. Moja publika mora osjetiti svu moju ljubav, svu moju emociju i svu snagu koju ću izvući iz sebe i dati je njima. A svatko tko me gledao, a puno ljudi me gledalo u ovih 40 godina, oni znaju da je sve ovo što govorim ne 100% istina, nego i više od toga", rekla je Dragana. 

Obećala je u Zagrebu napraviti spektakl za pamćenje. "Moja publika to zaslužuje. Imam fanove posvuda, koji su već moji prijatelji, meni je ponekad neugodno zvati ih fanovima, jer ih smatram prijateljima i borcima za mene kad mi je najteže. Oni su moja vojska", rekla je pjevačica.

U razgovoru za Extra FM Dragana, koja inače živi u Beču, otkrila je da je za Hrvatsku vežu lijepe uspomene.

"Uvijek sam imala puno prijatelja svuda i to je najvažnije i to je moje veliko bogatstvo. Dio rodbine nam je u Hrvatskoj, jedni su u Zagrebu, snaha je iz Splita, moj prvi odlazak na more sa školom je bio u Makarsku, ja sam od tada zaljubljena u dalmatinski naglasak. Mene puno divnih uspomena veže za Hrvatsku i za Zagreb, a posebno za Split i okolicu...", kazala je.

Popularna glazbenica iza sebe ima hrpu hitova – Luče moje, Eksplozija, Pečat na usnama, Poslednje veče, Sve bih dala da si tu… - koji pune dvorane diljem svijeta, osim toga ima i vlastitu televiziju, diskografsku kuću, a od nedavno i glazbeno-plesni show.

Pročitajte više