Dragana Mirković nastavlja turneju u Rijeci, Čakovcu i Splitu

Foto: Press

Jedna od najvećih regionalnih zvijezda Dragana Mirković slavi jubilarnih 40 godina karijere. Jubilej nastavlja okrunjivati sa velikim koncertima. 

Slavi 40 godina karijere

"Jako se radujem i radujem se druženju i obećavam puno, puno divnih emocija, puno pjesama. Ja dok mogu izdržati sam na sceni i pjevam.

Zato ne obećavam puno koncerata da bih mogla obećati puno emocija i puno pjesama. Moja publika mora osjetiti svu moju ljubav, svu moju emociju i svu snagu koju ću izvući iz sebe i dati je njima. A svatko tko me gledao, a puno ljudi me gledalo u ovih 40 godina, oni znaju da je sve ovo što govorim ne 100% istina, nego i više od toga", rekla je Dragana.

Turneja se nastavlja

Dragana poslije zagrebačke arene nastavlja turneju u Rijeci, i to 31.10.2024. u Centru Zamet gdje je, prodano više od 60% kapaciteta dvorane, iako je koncert za više od 4 mjeseca!

Također, po prvi put, Dragana nastupa i u Čakovečkom MESAP-u. gdje je koncert zakazan za 21.12.2024. 

Kruna turneje na Dan žena 

Dan žena u Splitu je kruna Draganine turneje u Hrvatskoj. U velikoj dvorani Gripe 08.03.2025. večer je rezervirana za Draganine bezvremenske hitove, odličnu atmosferu i goste iznenađenja!

"Uvijek sam imala puno prijatelja svuda i to je najvažnije i to je moje veliko bogatstvo. Dio rodbine nam je u Hrvatskoj, jedni su u Zagrebu, snaha je iz Splita, moj prvi odlazak na more sa školom je bio u Makarsku, ja sam od tada zaljubljena u dalmatinski naglasak. Mene puno divnih uspomena veže za Hrvatsku i za Zagreb, a posebno za Split i okolicu...", zaključila je.

Ulaznice za sva tri koncerta pronađi na linku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.