Drama za instagramuše na Tjednu mode u Parizu. Zabranili im mobitele

Foto: Profimedia

Na Tjednu mode u Parizu, koji traje do utorka, nije nedostajalo zanimljivih trenutaka. Jedan od njih je i zabrana korištenja telefona koja je pokosila influencere za koje je ta odluka značila da će čitave minute njihova života ostati nezabilježene, piše francuska agencija Afp.

Modna kuća televizijskih zvijezda sestara Ashley i Mary-Kate Olsen umjesto toga ponudila je gostima bilježnicu i olovku za bilježenje dojmova na starinski način.

Karleuša, Georgina...

Vetements, subverzivni brend pokrenut 2014., obećao je da će njegova revija biti ona "koju ste čekali 10 godina", a pažnju je privukao predimenzioniranim odjevnim predmetima i Ronaldovim dresom s potpisom pretvorenim u haljinu, kao i gostovanjem Jelene Karleuše te Ronaldove supruge Georgine.

Jedan zanimljivi look bio je kaput napravljen od medvjedića, kreativnog direktora Vetementsa Gurama Gvasalije, čiji je brat Demna napustio tvrtku da bi prešao u Balenciagu i izazvao kontroverze reklamnom kampanjom s medvjedićima.

Bio je to kišni tjedan u Parizu, a Hermes je donio vodu i u zatvoreni prostor, s kišnom zavjesom koja je padala sredinom modne piste. Kolekcija, "na pola puta između jahanja i motocikala", prema riječima kreativne direktorice Nadege Vanhee, ponudila je luksuzne načine za održavanje suhoće.

Pročitajte više