Dramatičan razvod slavnog pjevača: Bivša trošila njegov novac, izolirala ga od djece

Foto: Profimedia

BILLY Ray Cyrus (62) podnio je zahtjev za razvod od australske pjevačice Firerose (35) nakon samo sedam mjeseci braka. Razvod je postao dramatičan jer glazbenik u novim sudskim dokumentima tvrdi da ga je Firerose pokušala spriječiti da komunicira s jednom od njihovih kćeri, piše The Independent.

Htjela ga udaljiti od djece

Pjevač i njegova bivša Tish Cyrus imaju tri kćeri, Brandi (37), Miley (31) i Noah (24), i dva sina, Tracea (35) i Braisona (30). 

"Otkako je tužitelj podnio zahtjev za razvod, otkrio je da je tuženik pokušavao tužitelja izolirati od njegove obitelji", stoji u tužbi. Firerose je uzela njegov mobitel i blokirala broj jedne kćeri. "Tuženik je bez znanja tužitelja blokirao barem jednu od njegovih kćeri kako ga ne bi mogle kontaktirati preko telefona i elektroničkih uređaja", piše u tužbi.

Billyjeva šokantna optužba dolazi poslije nekoliko tjedana prepucavanja s uskoro bivšom suprugom, a pjevač je čak podnio i zahtjev za zabranu prilaska. Tvrdi da je nakon predanih papira za razvod trošila njegov novac, i to 96.986 dolara.

Firerose tvrdi da ju je Cyrus psihički zlostavljao

Također, Billy tvrdi da je Firerose lagala o svom identitetu. Njemu je tvrdila da je prezime Hodges njezino djevojačko prezime i da se nikad nije udavala. Ispostavilo se da je to prezime zapravo od njenog bivšeg muža. 

S druge strane, Firerose tvrdi da je bila na dvostrukoj mastektomiji dan prije nego što je pjevač podnio zahtjev za razvod te ga je optužila za verbalno i psihičko zlostavljanje tijekom veze. 

Podsjetimo, par se vjenčao u listopadu 2023., a Billy je predao zahtjev za razvod krajem svibnja. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.