Drew Barrymore držala Oprah Winfrey za ruku, ljudi pišu: Ovo je neugodno za gledati

Foto: Instagram

DREW BARRYMORE u novoj epizodi svoje emisije, koja nosi naziv The Drew Barrymore Show, ugostila je Oprah Winfrey. Isječak iz emisije je objavila na Instagramu. 

U tom videu Drew cijelo vrijeme kolegicu drži za ruku. U jednom trenutku Oprah se miče po kauču dok priča i naizgled se čini da želi maknuti ruku, no Drew ju je čvrsto držala. Uz to ju je drugom rukom i milovala po ruci. 

"Nisam znala da si provodila vrijeme sa svojom publikom izvan emisije", govori Drew dok drži Winfrey za ruku. "To je neophodno. Moja ekipa iz emisije bi mi znala reći: 'O Bože, koliko ćeš još pričati s publikom?'", odgovara joj Oprah. Taj je odgovor oduševio Drew koja je tada konačno pustila njezinu ruku.

Mnogi smatraju da je pretjerala

Ispod videa, ali i po internetu, skupila se hrpa komentara i mnogi pišu kako je taj trenutak iz emisije bio prilično neugodan. 

"Drew, ne vole se svi držati za ruke", "Oprah svojim tijelom jasno govori da želi svoju ruku nazad", "Da bar Drew prestane dirati ljude. Ovakvo nešto je učinila i s Dolly", "Ovo je vrlo neugodno za gledati", "Držanje za ruku i milovanje je moja granica", "Volim Drew, ali držat ću se samo njenih filmova. Ovdje se čini tako fejk, sve je previše čudno", "Ne želi svatko da ga se dira i miluje. Moraš naučiti što je osobni prostor", "Ovo diranje je nepotrebno", neki su od komentara. 

Pročitajte više