Driftao BMW-om na rotoru u Zagrebu: "Nemojte ovo pokušavati sami"

Screenshot: YouTube

NA YOUTUBE kanalu Uživo sa hrvatskih prometnica osvanula je snimka vozača koji BMW-om drifta na rotoru u Zagrebu te izazvala lavinu reakcija na društvenim mrežama.

Na YouTubeu komentari su onemogućeni, no ista snimka pojavila se i na istoimenoj Facebook stranici, gdje je izazvala podijeljene komentare. "Pogledajte i poslušajte zagrebački BMW M3 (E90) u akciji i nemoj da mi pokušavate ovako nešto sami", piše uz snimku.

"Sad čekamo dežurne dušebrižnike da nam kažu kako je on ugrozio ostale sudionike u prometu... (kojih tada nije ni bilo)", jedan je od komentara, a vrlo brzo javili su se i oni koje je prozvao.

"Ugrožavanje nevine djece i ostalih sudionika u prometu, u doživotni zatvor s njim", jedan je od takvih komentara. "Ugrožena mladunčad bandera, stupića i pokojeg prometnog znaka", vrlo brzo dobio je odgovor.

"Ovom što malo drifta u rotoru, i to spori drift iz kojeg može izać u bilo kom trenutku svi seru da ga treba u doživotni zatvor, a onim kretenima na motorima koji se utrkuju kroz naselja ni policija ništa ne govori. Po meni je opasniji motor pri brzini od 150 km/h nego ovaj što se malo zajebava", još je jedno mišljenje na Facebooku.

"Dobar šofer..svaka čast", "volim ove što pišu ugrožava promet, 95% takvih vozi mamin Punto", još su neki od komentara. Što vi mislite o driftanju na rotoru, možete nam napisati u komentarima.

Pročitajte više