BB Nikola za Index: "Matija je često provocirao i pravio se žrtvom"

Foto: RTL

BIG BROTHER kuću sinoć je napustio Nikola Vidović, koji nam je po izlasku odgovorio na nekoliko pitanja koja zanimaju sve ljubitelje tog reality showa.

"Prvih tjedan dana je bilo zanimljivo jer smo razmjenjivali razna iskustva, no posljednja četiri dana bila su napeta jer smo očekivali odlazak u glavnu kuću koji nikako da se dogodi. Svi su bili posebni na svoj način", odgovorio je Nikola na naše pitanje kako mu je bilo u maloj kući.

Kako kaže, u veliko mu je kući trebalo malo vremena da se opusti i prilagodi, ali na kraju se zbližio s nekoliko stanara koji su u velikoj kući bili od početka.

"Cijeli show mi je jedno veliko pozitivno iskustvo, neka prijateljstva iz kuće će sigurno postojati i dalje, a što se tiče najgoreg nije se ništa posebno dogodilo da bi bilo vrijedno spomena", dodao je.

Doznao je već i za optužbe koje je na njegov račun prošle nedjelje iznio Osječanin Matija Štainer. Podsjetimo, Matija je tada rekao da ga je Nikola vrijeđao te da ga je produkcija zbog toga trebala izbaciti.

"Matija je drag i simpatičan dečko, to sam izjavio i u ispovjedaonici i dalje to mislim, ali Matija je vrlo često znao provocirati i praviti se žrtvom i biti zloban zbog razno-raznih stvari, ne samo prema meni već i drugim stanarima. Većinu vremena dok smo bili u tajnoj kući nije bio zainteresiran za zadatak, a ako je reagirao, kontrirao je našem mišljenju", rekao je Nikola.

Sad se želi malo odmoriti od kamera i mikrofona te se primiti posla oko svoje glazbene karijere i započeti nove projekte, a dalje će vidjeti kako će ići. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Big Brother instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tagove: Big Brother.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više