Drvo, pošta, Disneyland: Ovo su najbizarnija mjesta rođenja ikad

Foto: Twitter/Giphy/Instagram

MJESTO rođenja zauvijek ostaje upisano u biografiju svakog čovjeka, ali čudni gradovi na putovanjima na kojima su se zatekle mame i koje nemaju veze s domovinom djeteta nisu ništa naspram lokacija  na kojima su rođeni ovi junaci, piše Independent.

Kada vršnjacima budu pričali i govorili o mjestu rođenja, vjerojatno im nitko neće vjerovati, ali ovi klinci su doista imali (ne)sreću i mjestom rođenja ušli u povijest.

1. Prije nekoliko dana na letu Turkish Airlinesa za Burkinu Faso rođena je djevojčica Kadiju. Porod se počeo odvijati odmah nakon polijetanja, a posada i putnici pomogli su mami da što lakše podnese neobičnu situaciju. Fotka novorođenčeta osvanula je i na Twitteru.

2. Djevojčica Dulce rođena je u jednoj pošti u Cambridgeshireu. Osoblje pošte iskoristilo je čak i poštansku vagu da izmjeri novorođenče, a termin "posebna dostava" tog dana je dobio sasvim novo značenje.

<br>

3. Sofia Pedro je 2000. godine u strahu od poplava rodila na drvetu u Mozambiku. Imala je sreću da je spasilačka služba došla relativno brzo i dijete je preživjelo.

4. Jedna je gospođa u Birminghamu rodila u sudnici. Da, na sudu, i to dok je svjedočila u parnici. Trudovi su počeli i žena se otvarala prebrzo da bi dospjela do bolnice, pa je beba došla na svijet u sudnici.

5. Jedno dijete ima sreću da se rodilo na izložbi i to tijekom performansa svoje majke u njujorškoj Galeriji umjetnina. Porod je zabilježen kamerom i kasnije iskorišten u umjetničke svrhe, za jedan drugi performans.

6. Disney Land je najsretnije mjesto na svijetu, a jedan 38-godišnjak se može pohvaliti da se rodio upravo tamo. Njegova mama ga je rodila na klupi u zabavnom parku i  kaže da je razočarana zato što nije dobio doživotnu kartu za upad.

 

Pročitajte više