Dubioza uz zabranjenog Kuliša najavila koncert u Puli: "Volite li narodnjake?"

Screenshot: TikTok

DUBIOZA KOLEKTIV nastupa u pulskoj Areni, a najavio ih je - tamo nedavno zabranjen Duško Kuliš.

"Neke priče samo kruže, 'ko to svira u Areni? Kažu da svi narodnjaci u Puli su zabranjeni. Ne pitaj me kol'ko košta, eurima kartu plaćaš, a kada u sevdah padneš, ti na bis ćeš da ih vraćaš. Puležani, Puležanke, volite l' narodnjake? U Areni Dubioza sviraće... Puležani, Puležanke, brzo karte kupite, valjda neće i ovaj da zabrane", zapjevao je Kuliš uz glazbenu pratnju Dubioze.

@dubiozakolektiv Ko to svira u pulskoj Areni? #folkparadaponosa #dubiozakolektiv #dk20yearshigh #pula #duskokulis ♬ original sound - Dubioza Kolektiv

Dubioza Kolektiv u pulsku Arenu stiže 13. kolovoza, a znači li ovo da će im Kuliš biti gost - ostaje vidjeti.

Zabranili Kuliša, Kojića, Bekutu...

Podsjetimo, gradonačelnik Pule Filip Zoričić je početkom ove godine zabranio održavanje koncerta koji je već bio rasprodan u pulskom Domu sportova, i to jer mu se ne sviđa ta vrsta glazbe. Trebali su nastupiti Duško Kuliš, Dragan Kojić, Ana Bekuta i Zorana Mićanović. 

Koncert je organizirala promocija Hiljadarka, koja je za to s Pula Sportom već bila dogovorila zakup dvorane za 25. ožujka. Ali kad je Zoričić saznao za koncert, sve je otkazano. Odluku je potvrdio Trgovački sud u Pazinu, odnosno sudac Damir Rabar.

Nakon toga saznalo se da ni Mejašima nije odobren koncert u Puli.

Pročitajte više