Dugo je nismo vidjeli - Bivša Miss Hrvatske pojavila se na domaćoj kino premijeri

Foto: Sara Dombre/Ino Zeljak/Blitz PR

U MULTIPLEKSU CineStar počelo je zagrijavanje publike za ovogodišnju dodjelu Oscara. Brojni poznati prošetali su crvenim tepihom i tako otvorili 12. Oscar revija premijerom filma "Povratnik" s Leonardom DiCapriem u glavnoj ulozi.

Među poznatima je bila i bivša Miss Hrvatske Andreja Ćupor koja se dugo nije pojavljivala na društvenim događanjima, no film nije htjela propustiti. Andreja zadnjih nekoliko godina radi kao voditeljica odjela za tržišno komuniciranje u Hrvatskoj pošti, a 2014. imala je i kratki povratak u manekenke vode kada je pristala biti zaštitno lice nove kolekcije splitske dizajnerice Monike Sablić.



Osim nje, premijeru filma nisu propustile ni Jadranka Kosor, Aleksandra Dojčinović, Lejla Filipović, Željka Ogresta, Dubravko Merlić, Daniela Trbović, Tihana Zalepugin, Borna Rajić, Antonio Franić, Nera Stipičević, Marijana Mikulić, Marija Borić, Anja Alavanja, Ivana Marić te mnogi drugi.


"Povratnik" je film  inspiriran istinitim događajima i čini uzbudljivo filmsko remek djelo koje prikazuje epsku avanturu preživljavanja jednoga muškarca i izuzetnu moć snage ljudskoga duha. Film je režirao i producirao Alejandro G. Iñárritu, koji je i jedan od autora scenarija, dok je glavnu mušku ulogu utjelovio Leonardo DiCaprio, a sporednu Tom Hardy.

Film je za ovogodišnju 88. dodjelu Oscara osvojio čak 12 nominacija, među kojima su one najvažnije - za najbolji film, za najboljeg redatelja i glavnog glumca.

Pročitajte više