Dugo je trajalo: Simona odlazi s Farme, a Petra otkrila lice spletkarice

SIMONA je u nedjelju popodne rekla farmerima da želi napustiti Farmu radi obitelji. Dok ju je Ivana Paris uvjeravala da treba izdržati pritisak i da ne popusti trenutnim emocijama i PMS-u, Petra Maroja iskoristila je trenutak za dobronamjerno spletkarenje.

"Simonu ćemo staviti za sluškinju. Ako pri kraju tjedna odluči da bi mogla ostati, ovako i onako ćemo glasati za Gegu. Ali ako će joj biti tako lakše, mi ćemo je nominirati za prvog duelistu i točka", govorila je Petra komentirajući da Gego mora biti kažnjen s ulogom sluge i duelista jer je Mariji pljunuo u hranu. Petrino nagovaranje omiljene manekenke na Farmi da odustane, Ivanu je podsjetio kako je put do pakla popločan dobrim namjerama.

Ivana je stala u Simoninu zaštitu, što se nikako nije svidjelo Petri koja joj je odbrusila da razgovara sa Simonom i nastavila je indirektno poticati na odlazak. Marija Štrajh zamolila je Simonu da ostane radi dobrobiti cijele zajednice. Renman je rekao manekenki da bi on volio da ona ostane. "Neću ništa komentirati. Bit će kako Bog bude htio", rekla je na kraju popodnevne diskusije i nakratko prekinula razgovor o tome.

Predvečer se vratila do Ivane i rekla da je njezina odluka o odlasku definitivna, ali da ne bi željela biti sluškinja i spavati u izolaciji. Zajedničkim umnim naporima odlučile su prvog duelistu zamoliti da je u petak nominira za drugog duelistu. Hoće li se do jutra Simona predomisliti, ili će se u petak boriti znanjem u dvoboju, teško je uopće pretpostaviti.

D.D.
Foto: Nova TV, Ring Multimedia

Pročitajte više