Duhovni susret u Areni rasprodan mjesec dana unaprijed

Foto: Laudato TV/Press

RASPRODANE su sve ulaznice za cjelodnevni duhovni program Progledaj srcem: Neka vatra siđe Laudato TV-a koji će se 27. svibnja održati u Areni Zagreb. Iako nije riječ o koncertu, Arena će za mjesec dana biti ispunjena sa 17.000 posjetitelja. 

"Veliki molitveni dan činit će nagovori duhovnika upotpunjeni molitvom i glazbenom pratnjom, gostovanjem glumca Jima Caviezela, koji javno svjedoči svoju vjeru, i slavljenjem za kraj. Sličnog duhovnog susreta za ovako veliki broj sudionika, izuzev posjeta papa, u Hrvatskoj nije bilo još od duhovnih obnova pokojnog fra Zvjezdana Linića", izjavila je Ksenija Abramović, izvršna producentica projekta i direktorica Laudato TV-a.

Program će se održati i iduće godine

"Izuzetno smo zadovoljni. Znali smo da će Arena biti ispunjena do posljednjeg mjesta, ali, kako većina nas ima običaj odgađati sve u zadnji čas, nismo očekivali da ćemo u ovako ranoj fazi rasprodati dvoranu.

Hvala svima koji su kupili ulaznice i tako pomogli organizaciju ovako velikog događaja. Uvjereni smo da će biti predivno, da će ponovno pobijediti zajedništvo i da će se ljudi duhovno nahraniti. Plodovi s Progledaj srcem šire se putem posjetitelja dalje, na njihove bližnje, ali i našu zajednicu u cjelini. Zato smo osigurali već i datum za Progledaj srcem 2024. godine", dodala je Ksenija.

Voditelj programa je Marin Periš, a velika pozornica bit će smještena u sredini dvorane kako bi cijela Arena imala vidljivost.

Pročitajte više