Dušku Kulišu prije nekoliko mjeseci zabranili nastup u Puli, sad pjevao u Areni

Foto: Goran Sebelic / CROPIX

DUŠKO KULIŠ bio je gost na sinoćnjem nastupu Dubioze Kolektiv u Puli.

Pjevač čiji je nastup pulski gradonačelnik zabranio krajem veljače sinoć je na pozornici otpjevao pjesmu O sole mio, prenosi Glas Istre.

"Neke priče samo kruže, 'ko to svira u Areni? Kažu da svi narodnjaci u Puli su zabranjeni. Ne pitaj me kol'ko košta, eurima kartu plaćaš, a kada u sevdah padneš, ti na bis ćeš da ih vraćaš. Puležani, Puležanke, volite l' narodnjake? U Areni Dubioza sviraće... Puležani, Puležanke, brzo karte kupite, valjda neće i ovaj da zabrane", zapjevao je ranije Kuliš uz glazbenu pratnju Dubioze.

Zabranili Kuliša, Kojića, Bekutu...

Podsjetimo, gradonačelnik Pule Filip Zoričić je početkom ove godine zabranio održavanje koncerta koji je već bio rasprodan u pulskom Domu sportova, i to jer mu se ne sviđa ta vrsta glazbe. Trebali su nastupiti Duško Kuliš, Dragan Kojić, Ana Bekuta i Zorana Mićanović. 

Koncert je organizirala promocija Hiljadarka, koja je za to s Pula Sportom već bila dogovorila zakup dvorane za 25. ožujka. Ali kad je Zoričić saznao za koncert, sve je otkazano. Odluku je potvrdio Trgovački sud u Pazinu, odnosno sudac Damir Rabar.

Nakon toga saznalo se da ni Mejašima nije odobren koncert u Puli.

Pročitajte više