Dužan kao Grčka: Najseksi djedica s kojim se družila Hana Hadžiavdagić u gadnim je problemima

Foto: Instagram

ZOVU ga najseksi djedicom svijeta, no izgled trenutno ne može pomoći 50-godišnjem Talijanu Gianluci Vacchiju, koji se gotovo svakodnevno hvali svojim bogatstvom na Instagramu, gdje ga prati čak 11 milijuna ljudi. Naime, iako on na svojim snimkama i dalje bezbrižno pleše i pozira, u stvarnosti ga muče neke stvari, poput činjenice da su mu zaplijenjene jahta i nekoliko nekretnina, piše Unilad.

Nakon što je upućen poziv da se pomogne nasljedniku farmaceutskog carstva da otplati svoj dug u iznosu od 10,5 milijuna eura, internet je reagirao na jedini način na koji zna - nemilosrdnim sprdanjem na račun posrnulog bogataša i njegovog hedonističkog stila života.

Vacchi, s kojim se prije nekoliko dana družila i Hana Hadžiavdagić Tabaković, u životu nije radio ni dana, pa je ekipa na Facebooku odlučila to promijeniti. Napravljena je stranica "Nađimo Gianlucci Vacchiju posao", koja je izazvala veliki interes. Korisnici Twittera, s druge strane, "oponašaju" njegov stil života pa poziraju ispred pedalina i plastičnih bazenčića. Većinu fotografija prati hashtag "Enjoy", prema naslovu Vacchijeve knjige u kojoj je ponosno objašnjavao zašto ne želi raditi u obiteljskoj tvrtki.

Osim jahte i nekoliko vila, oduzet mu je i udio u golf igralištu u Bologni, a Quotidiano Nazionale izvijestio je da se vjerovnici boje da Vacchi ima još dugova za koje se ne zna.

"To je samo mali dug", govorio je Vacchi ranije, a na poziv da mu se pomogne nema baš puno reakcija. Naime, dosad je skupio oko pet eura pa je očito pred njim dug put da spasi svoju imovinu. 

Pročitajte više