Dva mjeseca nakon zaručnikove smrti primila neočekivan paket - od njega

Foto: Facebook

DANIELLE CUMBERWORTH iz Velike Britanije primila je poklon od svog zaručnika Ashleyja dva mjeseca nakon njegove smrti.

27-godišnjak je preminuo samo dan prije isplaniranog vjenčanja, nakon duge borbe s rakom. Dva mjeseca nakon njegove smrti Danielle je na kućnu adresu primila obavijest da je u pošti čeka paket. U njemu je bio zaručnički prsten koji joj je Ashley kupio bez njezina znanja. 

"Otvorila sam paket u automobilu i ugledala zaručnički prsten od Ashleyja. To je bilo totalno iznenađenje. Nisam plakala, smijala sam se... Uopće mi nije rekao ništa o tom prstenu. Riječ je o prekrasnom prstenu od bijelog zlata s dijamantom", rekla je Danielle za LeicestershireLive.

Dvije godine se Ashley borio s rijetkim oblikom raka krvi, a preminuo je u trenutku kad je Danielle u matičnom uredu u Leicesteru sređivala posljednju papirologiju prije njihovog vjenčanja koje se trebalo održati dan kasnije. "Znala sam da mu nije bilo dobro noć prije, ali morala sam otići do grada srediti stvari za vjenčanje sutradan", objasnila je.

"Čim sam ušla u matični ured, nazvao me njegov tata i rekao mi da se vratim čim prije. Odmah sam znala da je preminuo. Kad sam se vratila u kuću njegovih roditelja, on je samo ležao tamo. Bilo je užasno", prisjetila se Danielle koja je vjenčano prstenje nabavila dva dana prije planiranog vjenčanja, no nije znala da je Ashley posebno za nju dao izraditi i zaručnički prsten.

"Izrada je trajala nekoliko mjeseci jer je prsten dao izraditi prema svojoj zamisli. Čuvat ću ga zauvijek, kao i vjenčano prstenje koje nikad nismo iskoristili", kaže. 

Pročitajte više